В ПСЖ вярват, че Лео Меси може да донесе мечтаната Шампионска лига


В ПСЖ вярват, че Лео Меси може да донесе мечтаната Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1240 0

Бившата звезда на ПСЖ и легенда на нигерийския футбол - Джей-Джей Окоча, вярва, че е въпрос на време "принцовете" да спечелят така мечтания трофей от Шампионска лига.

Той сподели, че е много вероятно суперзвездата на тима - Лео Меси, донесе "ушатата" на "Парк де Пренс". Бившият играч на Айнтрахт и Болтън няма съмнения, че клубът разполага с потенциала да триумфира и единственото, което трябва да направи, е да го разгърне.

Парижани бяха ужасно близо до това да го направят през 2020-а година. Те стигнаха до финала в турнира, където обаче бяха надвиди с 0:1 от Байерн Мюнхен. Малко по-късно Меси облече екипа на френския гранд, което даде надежди на привържениците му, че мечтата им най-после ще се осъществи.

"Определено е единствено въпрос на време. Не се съмнявам, че ще спечелят Шампионска лига. Единственият въпрос е кога ще се случи, кога отборът ще е готов", коментира Окоча пред "Betting Friends" и продължи.

"Мисля, че купиха играчи, които да помогнат на по-младите такива да повярват. Смятам, че именно това им липсва по пътя към трофея - вярата, че могат да го направят.

Предсезонната подготовка беше обещаваща, както и подновяването на сезона. Лео продължи да прави наистина добро впечатление дори след завръщането от ваканцията си след Световното първенство. Няма да се изненадам, ако отново "блесне" този сезон", допълни още той.

Ето как вървят преговорите между ПСЖ и Меси да подновяването на договора на аржентинеца

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички