Легенда на Реал Мадрид ще реши за бъдещето си през юни


Легенда на Реал Мадрид ще реши за бъдещето си през юни
Снимка: Getty Images/Guliver

1081 0

Легендарният полузащитник на Реал Мадрид - Тони Кроос, ще вземе решение дали ще остане в Кралския клуб през юни, твърди журналистът Томас Гонзалес.

Според източника на "Сантяго Бернабеу" са готови да предложат нов контракт на германеца, но зависи само и единствено от него дали той ще го приеме. Неотдавна халфът заяви, че иска да приключи кариерата си в Реал.

33-годишният германски национал беше ключов играч за испанския гранд през последното десетилетие, като помогна на отбора да стигне многобройни победи и трофеи в някои от най-големите състезания в световния футбол.

Кроос винаги ще има отредено място в историята на "лос бланкос". Той спечели 4 титли от Шампионска лига, 4 Световни клубни първенства на ФИФА, 3 шампионата в Ла Лига, 4 Суперкупи на УЕФА и три Суперкупи на Испания по време на престоя си в клуба. Германецът може да се похвали с впечатляващите 394 мача за отбора, като отбелязва 27 гола и даде 87 асистенции.

В Реал вярват, че неговото присъствие в съблекалнята е ключово за младите таланти на отбора като Едуардо Камавинга, Орелиен Чуамени, Винисиус и Родриго.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Една среща дели Реал Мадрид да остане без Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички