Легенда на Барселона: Щом Неймар говори, то знае нещо за Меси и ПСЖ


Легенда на Барселона: Щом Неймар говори, то знае нещо за Меси и ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

1751 0

Бившият играч на Барселона Ривалдо вярва, че Неймар може да разполага с малко информация за възможен ход на Пари Сен Жермен за Лионел Меси. Нападателят на ПСЖ наскоро изрази желанието си да играе отново с аржентинеца, което доведе до спекулации къде може да бъде това, било на "Камп Ноу" или "Парк де Пренс".

"Когато Неймар казва, че иска да играе отново с Меси, то той трябва да знае нещо за евентуално подписване на Лео от ПСЖ. И, честно казано, би било чудесно да ги видим отново заедно, дори в ПСЖ", каза Ривалдо пред Betfair.

"Не мисля, че Неймар просто би казал това. Какво става? Със сигурност той знае нещо за преговорите или разговорите с Меси. Меси и Неймар са приятели и си говорят много, така че Неймар добре знае, че на Меси изтича времето (от договора му от Барселона). Мисля, че оказва натиск върху ПСЖ да подпише с Лео за следващия сезон."

"Това е идеалното време за ПСЖ да опита. Не би трябвало да водят преговори или да плащат такса за трансфер в Барселона. Те трябва да използват приятеля му Неймар. Ако играят отново заедно, биха могли да се борят за нова Шампионска лига. Трябва да изчакаме, но мисля, че е възможно."

"Много се говори за Мбапе, който настоява да се присъедини към Реал Мадрид, "но с тази нова възможност да играе заедно с Меси, той може да се опита да остане малко по-дълго в Париж. Ако ПСЖ успее да събере Неймар, Меси и Мбапе в един отбор, те ще бъдат фаворити във всяко състезание, особено в Шампионска лига".

А как Жоао Лапорта ще опита да убеди Меси да остане в клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички