Неймар: С Меси задължително трябва да играем пак заедно


Неймар: С Меси задължително трябва да играем пак заедно
Снимка: Getty Images/Guliver

1531 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар призна, че иска отново да играе в един отбор с капитана на Барселона Лионел Меси. Именно в каталунския тим двамата бяха партньори в атака, преди бразилецът да премине в ПСЖ. Неймар не уточни в кой клуб иска да се събере с аржентинската звезда отново - в Барселона, ПСЖ или някой друг гранд.

"Повече от всичко искам отново да играя с Меси, да се наслаждавам на играта заедно с него. В кой клуб? Той може да играе и на моята позиция, това няма да бъде проблем. През следващите години ние трябва задължително да се съберем", обяви нападателят за ESPN след мача срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига.

Неймар бе част от Барселона в периода 2013-2017 година и постигна много успехи с Меси и клуба. Той има договор с френския гранд до лятото на 2022 година, а контрактът на Меси с каталунците изтича следващото лято. А как Жоао Лапорта ще опита да убеди Меси да остане в клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички