Лапорта: Меси се чувства измамен от Барселона, искам да му върна щастието


Лапорта: Меси се чувства измамен от Барселона, искам да му върна щастието
Снимка: Guliver/GettyImages

1455 0

Въпросът дали Лионел Меси ще подпише или не нов договор в Барселона доминира в голяма част и в надпреварата за президентските избори на "Камп Ноу", като Жоан Лапорта заяви, че иска отново да зарадва аржентинеца.

В четвъртък Карлес Тускетс, председателят на управителния комитет, който в момента отговаря за Барселона, разкри, че финансите на клуба са толкова лоши, че е трябвало да продадат Меси през лятото, но Лапорта не споделя това мнение. "Лео иска Барселона", каза Лапорта пред радио MARCA и COPE, когато го попитат за Меси.

"Това, което аз искам, е да му върна щастието. Не е въпрос само на пари, трябва да създадете конкурентен екип. Лео се чувства измамен и това е голяма загуба. Той е победител и не може да търпи други отбори да вдигат Шампионска лига. За последен път говорих с него през октомври. Много съм му благодарен за всичко, което направи за Барселона. Познавам го от 16-годишен и той е необикновен човек".

"Има взаимно уважение. Трябва да сме вътре в [клуба], за да му направим добро предложение." Лапорта е един от кандидатите, който намеква, че те биха се заинтересували да върнат Неймар обратно в Барселона, стига финансите на клуба да го позволяват.

"Лео иска да има отряд, който да връща радостта. Отбор като Барселона се нуждае от екипен дух в съблекалнята. Бил съм президент на Барселона и не искам да дестабилизирам отбор в деликатна ситуация". А по-рано Лапорта разкри как ще опита да убеди Меси да остане в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички