Лапорта за Перес след Ел Класико: Беше изненадан, не го очакваше


Лапорта за Перес след Ел Класико: Беше изненадан, не го очакваше
Снимка: Getty Images

1040 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта разказа какви са били емоциите на Флорентино Перес след загубата на Реал в Ел Класико с 0:4. Президентът на "Кралския клуб" вероятно е гледал двубоя с колегата си във ВИП ложата на "Сантяго Бернабеу".

"Наслаждавах се на играта. Видях, че играем много по-добре. Не обръщах внимание на резултата, гледах играта", обясни Лапорта, след което бе запитан дали поражението е засегнало Перес. "Това е неприятно, той също беше изненадан, защото не го очакваше. Реал имаше страхотна победа в Шампионска лига и мога да си представя, че са очаквали повече.

"Но те се изправиха срещу много добре подготвена Барса. Шави работи страхотно. Виждам, че отборът е много добре подготвен физически, защото в четвъртъка играхме в Истанбул. Нямаше признаци на умора, напротив, когато Шави види, че силите на играчите са на изчерпване, той веднага прави смени и това му позволява да поддържа нивото", каза още босът на каталунците.

"Малко ги изненадахме, но Перес беше коректен, както винаги. Знаем, че това се случва понякога", завърши Лапорта. А ето какви трансфери той разкри, че вече са договорени от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички