Жоан Лапорта не очаква Лионел Меси да се завърне в Барселона


Жоан Лапорта не очаква Лионел Меси да се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images

4047 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че каталунците нямат никакво намерение да си връщат Лионел Меси обратно. Футболистът напусна испанския гранд през изминалото лято заради финансовата ситуация в клуба.

Името на Меси се свързва с „Камп Ноу“, след като неговият ПСЖ отпадна безславно в Шампионска лига този сезон. Феновете на „блаугранас“ силно се надяват Бълхата да се завърне, но изглежда, че Лапорта секна ентусиазма им.

„Не съм получвал информация от Меси или екипа му за евентуалното му завръщане. Вече не комуникирам толкова често с него, както бе преди. За мен не беше никак лесно да се разделим с него, но трябваше да вземем най-доброто решение за клуба. В момента той не е на дневен ред. Сега целта ни е да изградим нов отбор от млади и същевременно опитни играчи“, отсече Лапорта пред медията RAC1.

Аржентинецът не прави най-добрия си сезон във френската Лига 1 и това доведе до освиркванията на привържениците на ПСЖ. След като напусна Испания, Барса беше като изгубен, но идването на Шави на мениджърския пост стабилизира обстановката в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички