Стивън Джерард обсипа Барселона и Шави с комплименти


Стивън Джерард обсипа Барселона и Шави с комплименти
Снимка: Getty Images

1594 0

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард се изказа изключително ласкаво за ръководството на Барселона, както и за наставника на клуба Шави. Легендата на Ливърпул определи решението на управата на „Камп Ноу“ за назначаването на Шави като „гениално“.

„Шави е човек, в чиято кръв има частици от клуба. Той беше играч от световна класа много дълго време. Шави познава стила на игра, който всеки свързан с Барселона иска да вижда. След няколко неблагоприятни години изглежда, че тимът се връща там, където трябва“, заяви Стиви Джи на пресконференция.

Каталунците значително подобриха формата си, след като Шави замени Роналд Куман на мениджърския пост. Легендарният плеймейкър си е поставил за цел да изгради отбор, който да върне Барса обратно на върха в европейския футбол.

Oтборът от Испания се намира в страхотна серия от 12 поредни срещи във всички турнири без поражение, а победата срещу Реал Мадрид с 4:0 на „Сантиаго Бернабеу“ е доказателство за перфектната форма на тима.

След идването на Шави тимът на "блаугранас" се свързва с редица трансферни слухове. Ето коя е една от големите трансферни цели на Барселона.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички