Христо Стоичков "съблече" Лапорта по екип и бутонки, и легенди уважиха Камата


Христо Стоичков "съблече" Лапорта по екип и бутонки, и легенди уважиха Камата
Снимка: Instagram

6661 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта обу футболните си обувки, за да играе в мач, организиран по случай представянето на отборите на школата на Христо Стоичков - РB Sant Cugat-Escola de Futbol-H8S.

60-годишният испанец се съблече по екип за демонстративния мач, като си разменяше пасове и биеше удари в компанията на бивши играчи на Барселона, събрани с приятели на Стоичков. На терена излязоха и бившият български футболист, както и Серхи Бархуан, Хавиер Савиола, Жерард Лопес, Жофре Матеу, Рожер Гарсия, Оскар Лопес, Оскар Гарсия.Срещу отборът, сформиран от приятели на Стоичков, се изправи селекция, съставена от ветерани на школата "Сант Кугат".

Преди началото на мача школата на Стоичков представи своите 24 отбора и 370 регистрирани играчи на общинското футболно игрище Кан Маги. Президентът на школата "Плантила Блауграна Сант Кугат" - Хосеп Мария Фелес, благодари на кмета за подобренията на футболното игрище - изкуствена трева, осветление и подземно напояване.

Въпреки това той искаше да се възползва от възможността да поиска други промени за следващата година, а именно трибуната, седалките и съблекалните, които остават за изграждане.

Почетният президент на школата Христо Стоичков благодари на всички за постоянството през тези 18 години, откакто съществува академията. "Когато за нещо се полагат грижи, то продължава във времето", заяви бившият играч на Барса, имайки предвид наскоро реновираното футболно игрище. Той отправи и послание към младите играчи: "Благодаря ви, че усетихте емоцията". А ето какво бе поредното признание към Стоичков от Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички