Лапорта: Рано или късно Барселона ще изпрати Меси с почетна церемония


Лапорта: Рано или късно Барселона ще изпрати Меси с почетна церемония
Снимка: Getty Images

2727 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта обяви, че е разстроен от факта, че клубната легенда Лионел Меси напусна "Камп ноу" без прощална церемония. Това се случи през лятото на 2021 година, когато суперзвездата не можа да подпише нов договор с каталунците заради правилата на Ла Лига и премина в ПСЖ.

"Това ме разстройва от момента, от който се случи всичко онова. Готов съм да се подпиша под всяка инициатива, която ще има за цел да признае това, което Меси ни е дал. Ще ги ръководя или ще следвам този, който се заеме с организацията им", каза Лапорта, цитиран от "Marca".

"Той ни даде всичко. За мен Лео винаги ще бъде в Барса. Обстоятелствата ни принудиха да го направим, но това няма да попречи на почетната церемония, която рано или късно ще проведем. Дано това се случи скоро. Бих искал да отдам почит на този играч, който ни донесе толкова много величие", продължи шефът на каталунците.

"Без него Барса нямаше да е същата през последните 20 години. Той беше основният елемент на този отбор. Това ме разстройва. Докато не разрешим този проблем, ще бъда растроен. Трябва да разрешим това. Във всеки случай той получава признание в клуба за всичко, което е направил", завърши Лапорта. А ето какво каза за него Меси наскоро. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички