Лапорта намекна каква ще е съдбата на Куман в Барселона


Лапорта намекна каква ще е съдбата на Куман в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1257 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира работата на треньора Роналд Куман и намекна какво ще е бъдещето на нидерландеца. Снощи Лапорта встъпи официално в длъжност, след като спечели президентските избори по-рано този месец.

На церемонията по неговата инаугурация присъстваха редица футболисти от първия тим, сред които бе капитанът Лионел Меси. Другите играчи бяха Жерар Пике и Серхи Роберто. Там бяха и бившите президенти на каталунския колос Хосеп Мария Бартомеу, Сандро Росел, Жоан Гаспар и Енрик Рейна, както и играчи и служители на женския футболен отбор на Барса и Барса Б и на хандбалния, баскетболния и други тимове.

"Роналд, ръководството вярва в теб. Отборът прогресира и сега трябва да се върнем към спечелването на трофеи. Ако поправим ситуацията и в икономическото състояние на клуба, можем отново да се борим за победа в Шампионска лига. А през този сезон можем да спечелим Ла Лига и Купата на Испания", заяви президентът на каталунците, цитиран от "ESPN". А ето какво каза той на капитана на тима Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички