Ла Лига напомни за легендарно Ел Класико, в което Лионел Меси шокира света (ВИДЕО)


Ла Лига напомни за легендарно Ел Класико, в което Лионел Меси шокира света (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1265 0

Барселона и Реал Мадрид ще се изправят един срещу друг днес (28 октомври) в легендарния сблъсък познат като Ел Класико. Усещането за това съперничество винаги е различно и дори емблематично, а от Ла Лига напомниха за момент, който ще остане завинаги запечатан в умовете на феновете и на двата гранда, в който главен герой е Лионел Меси.

Денят, в който Меси шокира света

Датата е 10 март, а годината 2007-а. Барса посрещна Реал на своя "Камп Ноу" в търсене на задължителни три точки, в крайна сметка, мадридчани и каталунци си осигуриха по една, завършвайки при резултат 3:3, но не това бе най-интересното от Ел Класико.

Представянето на Лионел Меси попадна изцяло под светлината на прожекторите в този сблъсък. Тогава, едва на 18-годишна възраст, аржентинецът прави на пух и прах отбраната на "лос бланкос" и с малко помощ от своите звездни съотборници като Роналдиньо, Самуел Ето'о, Деко, Андрес Иниеста - успява да наниже три гола във вратата на Икер Касияс и завинаги да остави отпечатъка си в дербито.

Със сигурност футболните почитатели ще искат да видят подобен сблъсък в днешния ден. Разбира се, Вие ще имате възможността да проследите най-интересното от Ел Класико със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички