Къде да гледаме Севиля - Реал Мадрид от Ла Лига?


Къде да гледаме Севиля - Реал Мадрид от Ла Лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

1095 0

Испанският шампион Реал Мадрид ще трябва значително да подобри представянето си през този сезон както в Европа, така и в испанската Ла Лига. "Кралския клуб" сякаш вече надмина лимита на право на грешки в Испания за този етап от сезона и няма право на нова такава.

Това обаче ще е трудно, тъй като отборът гостува на намиращия се в добра форма Севиля. Двата тима са един след друг в класирането, като Реал е 4-ти със 17 точки, а андалусииците са 5-и с точка по-малко, но и двубой пасив.

Футболистите на Зинедин Зидан се намират в кошмарна форма в Ла Лига, като нямат победа вече 3 поредни мача, а 2 от тях са поражения. Севиля е на обратния полюс с 3 поредни победи, които нарушиха негативната серия преди това и помогнаха на тима да напредне в класирането.

И двата отбора ще преследват успеха на всяка цена. Мачът ще се играе на стадион "Рамон Санчес Писхуан" и ще започне в 17:15 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по Max sport 4 и Sport+HD, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички