Къде да гледаме мадридското дерби Атлетико - Реал?


Къде да гледаме мадридското дерби Атлетико - Реал?
Снимка: Angel Martinez/Getty Images

1346 0

Атлетико (Мадрид) посреща Реал Мадрид в столичното дерби от 26-тия кръг на Ла Лига. "Дюшекчиите" са в серия от 9 мача без победа срещу градския съперник в първенството (5 равенства и 4 загуби),но ако момчетата на Диего Симеоне се поздравят с успеха, разликата между двата отбора в класирането ще стане 8 точки.

За срещата Ел Чоло няма да може да разчита на контузения Хосе Хименес и наказания Кийрън Трипиър, а Ектор Ерера пропуска срещата поради лични причини. Атлети допуснаха 4 гола в последните си две домакинства, но с 2.17 гола средно в домакинските мачове тимът успя да спечели шест пъти, след като водеше през първите полувремена.

"Кралският клуб" беше в серия от 4 поредни успеха преди да запише равенство с Реал Сосиедад в последния кръг. Двубоят с баските беше едва вторият от декември насам, в който "белите" допускат гол първи. Лос бланкос" имат най-много голове в Ла Лига през този сезон в първите 15 минути на срещите - цели 6. Освен това отборът се намира в серия от 4 поредни победи като гост.

Зинедин Зидан няма да може да разчита на трайно контузените Даниел Карвахал, Серхио Рамос и Еден Азар, както и на Мариано Диас. Милитао е под въпрос, но се очаква Карим Бензема да се завърне в игра и да поведе атаката на Реал.

Двубоят на "Уанда Метрополитано" е с начален час 17,15 ч. и ще бъде излъчван пряко по MAX Sport 4 и Sport+.

А в какъв скандал се забърка Реал Мадрид, четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички