Къде да гледаме дербито Барселона - Реал Мадрид?


Къде да гледаме дербито Барселона - Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

2276 0

Днес следобед ще се изиграе първото Ел Класико за сезона в Ла Лига. Макар и без публика на стадиона всички фенове тръпнат в очакване за голямото шоу между Барселона и Реал Мадрид.

И двата отбора имат своите проблеми, като победата за "белия балет" изглежда задължителна след провала в първия мач в Шампионска лига срещу Шахтьор и то у дома. Работата на Зинедин Зидан също е заложена на карта и това ще е един от решаващите двубои.

Голямата новина в щаба на Реал е завръщането на капитана Серхио Рамос, който е в групата на отбора. Зинедин Зидан обаче няма да може да разчита на една от големите си звезди Еден Азар, както и на Дани Карвахал, Алваро Одриосола, Мартин Йодегор и Мариано Диас.

Каталунците ще бъдат без един от най-важните си футболисти - вратарят Марк-Андре тер Щеген, който се възстановява от контузия. Аут е и централният бранител Самуел Юмтити, но пък на линия е голямата звезда на тима Лионел Меси, който ще търси първото си попадение срещу Реал след напускането на Кристиано Роналдо. Срещата на "Камп Ноу" е от 17 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко в ефира на Max Sport 4.  A вижте защо в Каталуния не са доволни от избора на съдия за Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички