В Каталуния са недоволни от съдията за Ел Класико


В Каталуния са недоволни от съдията за Ел Класико
Снимка: Getty Images/Guliver

1500 0

Испанската футболна федерация обяви кой ръководи голямото дерби между Реал Мадрид и Барселона тази събота. Това е Хуан Мартинес Мунуера, който за първи път в своята кариера ще ръководи Ел Класико.

И двата отбора са с доър баланс в мачовете под негово ръководство. Мунуера е свирил 24 срещи на Реал, в които мадридчани имат 15 победи, 5 равенства и 4 загуби. На Барселона е ръководил 21 двубоя - 15 победи, 3 равенства и 3 загуби.

Въпреки това в Каталуния не са никак доволни от това назначение и Mundo Deportivo веднага реагира. Изданието припомня, че е отсъдил нарушение на Неманя Гудел срещу Едер Милитао. Реферът тогава сметна, че Гудел е нарушил правилата и затова голът на Люк де Йонг не беше зачетен. "В полуфинала за Купата на Краля между Атлетик Билбао и Барса реферът подмина дузпа срещу Френки де Йонг при резултат 0:0. Три седмици по-рано Мартинес Мунуера не даде дузпа за Севиля срещу Реал Мадрид при победата на "белите" с 2:1", допълва още.  А кои са 4-мата футболисти на Реал Мадрид, за които в Испания твърдят, че вече не стават за клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички