Куман призна: Без Меси ще ни е трудно да бележим


Куман призна: Без Меси ще ни е трудно да бележим
Снимка: Getty Images

6519 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман коментира отново напускането на лидера на тима Лионел Меси. Нидерландецът призна, че без звездата и капитан на отбора, на Брселона ще ѝ е трудно да вкарва голове. 58-годишният специалист обяви, че неговите възпитаници ще работят на максимума, за да спечелят повече трофеи през следващия сезон.

"Разбира се, с напускането на Меси ще ни бъде трудно да бележим. През миналия сезон той вкара 30 гола, така че сега другите играчи трябва да направят крачка напред и да се докажат. Тук всичко е в отборната работа, а не в действията на отделните футболисти", заяви Куман, цитиран от ESPN.

"Нашият състав ще бъде подсилен, когато след контузии се върнат Фати и Коутиньо и ще работим за постигане на нашите цели. Разбира се, сега сме в преходен период и всички трябва да разберат, че началото на сезона няма да е леко за нас", продължи той.

"Целта на Барселона винаги е една - да побеждава и да печели трофеи, да бъде шампион и да играе успешно в евротурнирите. Но всички осъзнават, че сега ще ни бъде доста по-трудно да изпълним тези задачи", завърши треньорът на каталунците. А разстроен ли е Жоан Лапорта от раздялата с Меси четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички