Куман отговори на критиките на Сетиен към Лионел Меси


Куман отговори на критиките на Сетиен към Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1023 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира изказването на бившия наставник на тима Кике Сетиен, че Меси е труден за ръководене.  Куман сподели, че уважава мнението му, но това не важи за него.

"Уважавам мнението му, но за мен Лео е наистина добър играч, за мен най-добрият в света. Всеки ден виждам неговата амбиция, печелившия му характер. За мен той не е играч, с когото имам трудности. Всеки треньор е различен", заяви Куман.

"За мен той е капитанът и разговарям с него всяка седмица за нещата на терена, нещата в съблекалнята, за да имам добри отношения с него. Не съм съгласен със Сетиен, но уважавам мнението му. Това, което казва е за него". Меси вкара три пъти за Барса при Куман, макар че всички попадения са от дузпа. Той няма гол от открита игра, но ще се опита да промени това срещу Динамо Киев в Шампионска лига в сряда.  Междувременно бивш играч на Роналд Куман го съсипа, като заяви, че не би го назначил да отговаря дори за екипите на отбора (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички