Куман посочи в какво е най-добър Барселона, но и в какво трябва да се подобрява


Куман посочи в какво е най-добър Барселона, но и в какво трябва да се подобрява
Снимка: Getty Images/Guliver

1143 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман смята, че неговият отбор е ненадминат по отношение на създаването на голови положения, но от друга страна трябва значително да подобри реализацията на положенията и превръщането им в голове.

"Целите ни винаги са едни и същи - да създаваме положения, да бележим голове, да печелим и да играем добре в Шампионската Лига. Ние сме отборът, който създава най-много чисти положения на мач", започна Куман на пресконференция преди двубоя с Динамо Киев в Шампионска лига.

"Вкарваме гол на всеки пет положения и половина. Не сме доволни от тази цифра. Имаме качествата и играчите, за да се подобрим в това отношение. Играят млади футболисти, което е положително. Знаем, че в Ла Лига трябва да печелим повече мачове", добави още той.

Междувременно бивш играч на Роналд Куман го съсипа, като заяви, че не би го назначил да отговаря дори за екипите на отбора (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички