Бивш играч на Куман го съсипа: Не бих го назначил дори да отговаря за екипите


Бивш играч на Куман го съсипа: Не бих го назначил дори да отговаря за екипите
Снимка: Gulliver/GettyImages

1075 0

Легендарният нападател на Реал Бетис Хоакин се изказа много остро срещу наставника на Барселона Роналд Куман и заяви, че дори няма да го поздрави. Той игра под негово ръководствo в злополучни шест месеца във Валенсия.

Хоакин, който сега е на 39 години и все още е силен в Бетис, беше на върха на силите си във Валенсия между 2006 и 2011 г., но не се радваше на шестте месеца, които Куман прекара в отбора. "Това не беше приятно изживяване в спортната ми кариера, но както винаги казвам: човек трябва да живее с всичко и вече е отминало. Не искам да говоря по този въпрос, защото честно казано ме боли какво се случи там, прекарах лошо.“

На въпрос дали ще го назначи за треньор на Бетис, ако е президент на клуба, Хоакин отговори: "Не бих го назначил дори да отговаря и за екипите". В събота Бетис гостува именно на Барселона, като каталунците са на незавидното 12 място в Ла Лига. Междувременно, се появи информация, че на "Камп ноу" вече нямат надежда да задържат Меси и той ще си тръгне (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички