Куман може да замени Пике с бранител от школата


Куман може да замени Пике с бранител от школата
Снимка: Getty Images/Guliver

1129 0

Треньорът на Барселона Роналд Куман може да привлече още един футболист на Барселона Б в първия тим заради сериозните кадрови проблеми, застигнали тима в последно време. Както е известно, титулярният централен бранител на каталунците Жерар Пике получи сериозна контузия и ще бъде аут за дълго време. Затова нидерландецът възнамерява да привлече към мъжкия тим 21-годишния Оскар Мингеса, съобщава "Mundo Deportivo".

До края на годината календарът на каталунците е доста пълен и тежък, затова ширината на резервната скамейка може да стане ключов фактор в тези условия. Барселона не може да привлече нов футболист до януари, когато отваря зимният трансферен прозорец, затова треньорът може да използва кадър на клуба.

Мингеса все още не е играл за първия тим. Друга опция за Куман е съотборникът на младока в Б-отбора Санти Рамос, но за треньора първият вариант е приоритетен. Възможно е в центъра на отбраната да застане халфът Френки Де Йонг, което вече бе изпробвано в мача срещу Динамо (Киев) в Шампионска лига. А ето какво е състоянието на Пике и Серхи Роберто вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички