Гризман: Меси ми каза, че би отишъл на смърт с мен


Гризман: Меси ми каза, че би отишъл на смърт с мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1766 0

Нападателят на Барселона Антоан Гризман разказа за взаимоотношенията си с капитана на тима Лионел Меси. В последно време различни хора обвиняват аржентинеца за лошата адаптация на Гризман в клуба и за това, че още не е блеснал със синьо-червената фланелка.

"Разговарях с Лео, когато дойдох в Барселона. Той ми каза, че много се е ядосал, когато отхвърлих първото предложение на клуба за трансфер, тъй като той говори публично за това, а аз реших да откажа. Но след като дойдох в клуба, той каза, че е готов да отиде на смърт с мен и го чувствам всеки ден в клуба", заяви френският национал пред "Movistar".

"Лео знае, че много го уважавам и му се възхищавам. С него имаме страхотни отношения. Искам хората да знаят, че с никого в клуба нямам проблеми. Съсредоточен съм само върху това да показвам страхотен футбол", допълни той.

"Разбирам критиката, защото сега не виждаме най-добрия Гризман. Но чувствам, че всеки път, когато нещо се случи, първо се говори за мен. За година и половина имах трима треньори, не е лесно. Отнема време, за да свикна с промените в схемата и с партньорите, а и те трябва да свикнат с мен. Освен това, за мен говорят и кандидатите за президент на Барселона. Не мисля, че за тях най-добрият вариант е да обсъждат мен, не е важно добър трансфер ли съм, или не", каза още Гризман. Наскоро той бе атакуван от фенове заради Меси (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички