Роберт Левандовски каза колко далеч може да стигне Германия на Световното и заяви: След това всичко е възможно


Роберт Левандовски каза колко далеч може да стигне Германия на Световното и заяви: След това всичко е възможно
Снимка: Getty Images

1137 0

Нападателят на Барселона и националния отбор на Полша - Роберт Левандовски, даде интервю пред немското спортно списание "Kicker" в навечерието на Световното първенство по футбол в Катар (20 ноември).

"Дружина Полска" е в Група "С" на Мондиал 2022 и ще играе срещу Аржентина, Мексико и Саудитска Арабия. Лева обаче бе запитан как оценява шансовете на Германия в Катар и заяви, че тимът на Ханзи Флик "определено" има силите да стигне до 1/2-финалите, а след това "всичко е възможно":

*Бундестимът е в Група "Е" на Световното и го очакват сблъсъци с Испания, Япония и Коста Рика!

"Германия има добра смес от опитни и млади футболисти. Напоследък националният отбор е в добра форма и определено може да стигне до полуфиналите, а след това всичко е възможно. Германия отново ще бъде от най-опасните отбори на турнира", категоричен бе Левандовски пред изданието и добави по отношение на Флик, с когото работеше в Байерн Мюнхен: "Той е много добър треньор и с него Германия може да стигне далеч в турнира".

От друга страна, полякът не пожела да прави прогнози за шансовете на своя отбор в турнира: "Всеки мач ще бъде труден, тъй като футболистите в момента са в най-добрата си форма. Всички ще се хвърлят здраво и ще рискуват, тъй като между първия и последния мач в груповата фаза няма много време".

*Четете последните новини около Световното първенство по футбол в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички