Последният ход на ПСЖ, който може драстично да обърне събитията около Килиан Мбапе


Последният ход на ПСЖ, който може драстично да обърне събитията около Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

4335 0

От всички мерки, които ПСЖ хвърли срещу Килиан Мбапе през последните дни и седмици, една може да се окаже решаваща за сагата. А именно реакция или публична декларация от играча. Френският клуб ще играе мача си срещу Лориен на "Парк де Пренс в мач", в който французинът няма да присъства.

А от клуба се надяват и на реакция на ултрасите по трибуните, които се очаква да изразят недоволството си от нападателя. Няма да е първият път, когато клубът използва домашния стадион като място, за да покаже намеренията си.

През 2019 г. ултрасите показаха ясно на Неймар, който беше казал, че иска да се върне в Барса, да напусне. Въпреки че операцията не беше успешна, тъй като бразилецът продължи в Париж, той беше извън състава до септември. А обидите бяха насочени към него от феновете по време на всеки домакински мач, който ПСЖ игра.

ПСЖ очаква ултрасите да се обърнат срещу Мбапе

Подобно нещо се е случвало и срещу Мбапе се е случвал и преди. През 2021 г., преди мач срещу Страсбург, фенове от всички краища на терена го освиркваха, тъй като се разбра, че заминава за Реал Мадрид. Както и при Неймар, играчът не си тръгна и освиркванията скоро преминаха в аплодисменти.

ПСЖ ще използва всеки възможен трик, за да накара Мбапе да промени мълчаливата си позиция. Ако стадионът отново избухне срещу него, катарците може да изиграят картата, че феновете вече не искат играча в клуба. Желанията на играча не са се променили, но враждебно посрещане, с ултрасите, които искат неговото напускане може да промени тактиката около Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички