Кроос подлуди феновете на Реал Мадрид! Публикува СНИМКА на дете с фланелка на Мбапе


Кроос подлуди феновете на Реал Мадрид! Публикува СНИМКА на дете с фланелка на Мбапе
Снимка: Getty Images

2069 0

Тони Кроос подлуди феновете на Реал Мадрид със снимка, която сподели в социалните мрежи.  Според тях играчът е изпратил съобщение за възможното пристигане на французина Килиан Мбапе. Германският полузащитник качи история в своя акаунт в Instagram, докато беше на футболен лагер в своята академия в Кьолн.

Кроос отново разпали спора за Мбапе

Любопитното в изображението е, че има дете, облечено в бяла фланелка, вероятно Реал Мадрид, с номер седем и името на Мбапе. По-рано се появи информация, че президентът на парижани Насър Ал-Хелаифи е отправил ултиматум към Мбапе да реши дали да поднови договора си или да напусне парижкия клуб тази седмица. А в разгара на този проблем Кроос разпали огъня, като качи история в Instagram.

ПСЖ или Реал - остава малко до избора

Флорентино Перес очаква хората на Мбапе и ПСЖ да определят цена за френския нападател, която се твърди, че е приблизително 200 милиона евро. Бъдещето на световния шампион се очаква да бъде определено в следващите дни.

Ултиматумът, даден от Пари Сен Жермен на Килиан Мбапе, има краен срок: 31 юли. Преди тази дата французинът трябва да поднови договора си с клуба или ще бъде официално обявен за продажба. Това съобщава L'Equipe, който говори за писмо от три страници, датирано от миналия понеделник, което парижани са доставили на играча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички