Кристиано Роналдо vs Реал Мадрид: Историята на една раздяла


Кристиано Роналдо vs Реал Мадрид: Историята на една раздяла
Снимка: Guliver/GettyImages

2384 0

На няколко пъти в последните сезони суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо разкриваше, че не се чувства сигурен в тима. Причина за това е, че когато има тежък период и не отбележи в няколко последователни мача, феновете на "Сантяго Бернабеу" започват да го освиркват и да го обиждат. Освен това медии и запалянковци често коментират кой ще бъде заместник на Кристиано, което допълнително отдалечаваше португалецът от мадридския гранд. 

След финала на Шампионска лига тази година Роналдо загатна, че ще напусне клуба, а думите прозвучаха по-скоро като думи от уста на малко дете, от колкото на зрял и успял мъж като него. Все пак обаче това, което той каза показа какви са намеренията му за бъдещето и как се чувства в този момент.

В последните три години CR7 показа как може да бъдеш лидер на един от най-големите тимове в света дори и да преминеш границата от 30 години, която според мнозина означава, че краят на кариерата ти е все по-близко. Сега по всичко личи, че той ще отиде в Ювентус след девет много успешни години на "Сантяго Бернабеу".

РЕАЛ НА МОМЕНТА НАМЕРИ ИДЕАЛНИЯ ЗАМЕСТНИК НА КРИСТИАНО

Това, което мнозина фенове на Реал се чудят е кое е това нещо, което накара Кристиано да каже тези думи след финала в Шампионска лига. Играчът е усетил неуважение, тъй като огромно внимание се обръщаше на това кой ще бъде наследникът, докато в същото време се е очаквало Роналдо сам да се откаже да играе в Реал или да дойде моментът да се откаже от футбола. Докато Роналдо печелеше Шампионска лига и Златна топка, в офисите на "Сантяго Бернабеу" се е мислело в пъти повече за Неймар и това как той да бъде докаран в тима. 

След множеството неспазени обещания от президента Флорентино Перес, единствено треньорът Зинедин Зидан излезе и публично подкрепи Роналдо. Това и бе причината той да продължи да играе за "кралския клуб", но Зидан вече не е част от тима, което довежда до въпроса: Колко още Роналдо ще остане в испанската столица.

КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ТИМЪТ НА ЮВЕНТУС С РОНАЛДО В РЕДИЦИТЕ СИ

Роналдо имаше големи проблеми и с испанските власти, които го уличиха в укриване на данъци, а отново официална подкрепа от Реал Мадрид липсваше и според медиите в страната това са основните причини, които разрушиха връзката между Кристиано Роналдо и Флорентино Перес. Връзка, която е непоправимо счупена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички