Красавица от женския отбор на Барселона показа как се справя с груби фенове (ВИДЕО)


Красавица от женския отбор на Барселона показа как се справя с груби фенове (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2643 0

Все по-голяма популярност в социалните мрежи набира ситуация с Ингрид Сюрстад Енгън - състезател в дамския отбор на испанския гранд Барселона. И по-скоро нейната реакция в тази неособено комфортна случка.

Тя поздравяваше привържениците на отбора след успеха с 5:1 в последния кръг от първенството срещу Валенсия. Ингрид Енгън по традиция се бе насочила да позира за селфита с феновете на отбора, както и за да ги зарадва с автографи.

В този момент обаче бе хвърлена фланелка в нейното лице от груб запалянко. Тя запази самообладание и без да покаже, че това ѝ е повлияло, хвърли фланелката обратно по възможно най-културния начин.

Впоследствие пък започна да взаимодейства със запалянковците, които се радваха на нейното присъствие. Тази нейна проява вдъхнови мнозина в Twitter, които коментираха, че е показала точно как трябва да се справя с такива фенове.

Самата Енгън премина в Барселона от германския Волфсбург през 2021-ва година. Тя има два гола в десет мача за каталунците през този сезон. За националния отбор на Норвегия пък има 56 изиграни срещи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички