Втори опит: Интер отмъква звезда на Челси без пари


Втори опит: Интер отмъква звезда на Челси без пари
Снимка: Gulliver/GettyImages

1715 0

От Интер се готвят да отмъкнат един от играчите на Челси без пари. "Нерадзурите" ще подпишат с нападателя Оливие Жиру като свободен агент през лятото, когато изтича договорът му.

Наставникът на италианския тим Антонио Конте от доста време е фен на 33-годишния Жиру и го искаше още през януарския трансферен прозорец, но тогава до сделка не се стигна, тъй като лондончани не успяха да намерят заместник на нападателя навреме.

Ръководството на Челси обаче няма намерение да предлага нов контракт на Жиру и той ще стане свободен агент след края на тази кампания, а от Интер ще се възползват от този факт. Според британския таблоид Daily Mail французинът вече е договорил личните си условия с гранда от Милано и през следващия сезон ще играе на "Сан Сиро". Според информацията апетити към Жиру са проявявали и от друг клуб от Серия А - Лацио, но в крайна сметка нападателят е избрал предложението на Интер. А как Оливие Жиру отговори на Карим Бензема относно сравненията между двамата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички