Обрат: Барселона все пак може да даде втори шанс на Коутиньо


Обрат: Барселона все пак може да даде втори шанс на Коутиньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1842 0

Бъдещето на Филипе Коутиньо никак не е ясно, но кризата, до която може да се стигне заради коронавируса, може да остави бразилеца изненадващо в Барселона. Доскоро бе ясно, че каталунците нямат никакво намерение да задържат Коутиньо и дори смяташе да го използва като важна част от сделка за привличане на нови играчи.

Коутиньо за последно бе в Байерн (Мюнхен) под наем, но баварците нямат никакво намерение да го взимат за постоянно. Агентът му наскоро дори заяви, че играчът с удоволствие би се завърнал във Висшата лига, но малко след това наставникът на Барсе - Кике Сетиен даде знак, че все пак може да разчита на него.

"Смятам, че Коутиньо е страхотен играч и го харесвам много. Той е играч на Барселона. Трябва да се плати освобождаващата клауза, ако някой го иска, но той иска да се върне при нас. Ще разчитам на него, ако е тук в началото на сезона. Трябва да говоря с него и да го питам. Ако е нужно, ще разговарям с него". А кой е големият фаворит за привличането на Коутиньо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички