Коутиньо с коментар за случката от мача със Селта и новия треньор на Барселона


Коутиньо с коментар за случката от мача със Селта и новия треньор на Барселона
Снимка: Getty Images

2429 0

В събота (6 ноември) Барселона сътвори чутовна глупост, след като водеше с 3:0 на Селта след 45 минути игра, но в крайна сметка допусна три попадения във вратата си през втората част и си тръгна само с точка при визитата на "Естадио Балаидос".

В часовете след срещата се заговори, че бразилският халф на каталунците Фелипе Коутиньо е отказал да се появи в игра от резервната скамейка. Той бе пратен да загрява с идеята да замени Ансу Фати, но това така и не се случи, а №10 отстъпи мястото си на 18-годишния Алехандро Балде.

Пред бразилски журналисти (тъй като получи повиквателна за националния отбор) Коутиньо даде своето мнение за случилото се в мача срещу Селта:

"Държал съм се лошо? Бях малко изненадан, когато прочетох написаното. В живота ми досега никога не съм се държал непрофесионално. Винаги съм уважавал всекиго, с когото съм работил. Но, ОК, уважавам и вашето мнение", отговори малко троснато Коу, а след това бе запитан и за новия старши треньор Шави Ернандес:

"Той беше велик футболист, истински идол. Надявам се да постигне успехи с нас. Веднъж успях да говоря с него, когато бях на преглед при лекари в Катар. Знам, че той е изключителен човек", заяви националът на Бразилия.

След паузата в клубния футбол, Барселона посреща Еспаньол в дербито на Каталуния, което ще се състои на 20 ноември (събота)! Всичко около вчерашното представяне на Шави можете да намерите в ТОЗИ ЛИНК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички