Първите думи на Шави към феновете на Барселона, накарали ги да "взривят" "Камп Ноу" (ВИДЕО)


Първите думи на Шави към феновете на Барселона, накарали ги да "взривят" "Камп Ноу" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2864 0

Мечтаният ден за всички привърженици на Барселона настъпи! Клубната легенда Шави Ернандес официално бе представен като нов треньор на отбора пред хилядите екзалтирани фенове на "Камп Ноу".

Той излезе на терена заедно с президента Жоан Лапорта, а там вече го очакваха неговите родители. За първи път в историята на футбола наставник подписа договора си (за 2.5 години) пред погледа на привържениците в средата на игрището!

"Благодаря ви!" - започна Шави, преди да бъде прекъснат за няколко секунди от феновете. "Много съм благодарен на клуба, на всички фенове, невероятно е. Мога да кажа едно нещо - ние сме най-добрият клуб в света. Ще работим да опитаме и да спечелим много титли. Трябва да печелим всеки един мач. Това е емоционален момент за мен, благодаря ви. Visca el Barca" - заяви той.

"Искам да кажа нещо на нашите привърженици. Те подкрепят отбора ни изключително през последните мачове. Нуждаем се от вас в тези лоши моменти. В трудна ситуация сме. Имаме нужда от вас. Visca el Barca. Много съм развълнуван, много ви благодаря", повтори с треперещ глас бившият полузащитник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички