Невероятно: 9422 фенове на Барселона скандират срещу ПСЖ на "Камп Ноу" (ВИДЕО)


Невероятно: 9422 фенове на Барселона скандират срещу ПСЖ на "Камп Ноу" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2257 0

Осми ноември със сигурност ще остане в спомените на милионите фенове на Барселона по света, тъй като на тази дата в клуба се завърна легендарният полузащитник Шави Ернандес и бе представен като старши треньор на първия отбор.

Вчерашният емоционален ден за привържениците на "блаугранас" започна около 14:00 ч. българско време, а малко след това испанецът подписа своя договор (за 2.5 години) директно на терена на митичния "Камп Ноу". Това се случи пред централната трибуна и пред погледите на точно 9422 запалянковци, дошли да приветстват своя идол!

Родителите, жената и роднините на Шави също присъстваха на церемонията, а президентът на Барса Жоан Лапорта дори се включи в песните на феновете...

Един момент обаче остана почти незабелязан по време на живото предаване от стадиона - малко след като бившият наставник на Ал-Сад сложи подписа си върху контракта, привържениците на Барселона започнаха да скандират обиден рефрен срещу... ПСЖ!

Както е известно, през лятото на 2022 г. Лионел Меси пое в посока Париж, а преди години същото стори и Неймар. И докато раздялата с бразилеца бе преживяна сравнително бързо, то тази с аржентинеца завинаги ще остане в съзнанието на феновете.

Вижте кадрите от "Камп Ноу", на които се чува "F*ck PSG" (P*ta PSG), които бяха разпространени от привърженик на клуба в социалните мрежи. В този линк пък можете да разберете как протече цялата церемония и какви бяха първите думи на Шави като наставник на каталунците! (SportLive.bg отразяваше на живо представянето му)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички