"Кой не иска да остане в Реал Мадрид?": Кепа Арисабалага не мисли за Челси


"Кой не иска да остане в Реал Мадрид?": Кепа Арисабалага не мисли за Челси
Снимка: GettyImages

1183 0

Вратарят на Челси, който премина под наем в Реал Мадрид до края на сезон 2023/24, заяви, че се надява да остане на "Сантяго Бернабеу" дори и след края на временния му контракт с испанския гранд.

Испанският вратар подписа като преотстъпен под наем през лятото като опция след контузията на Тибо Куртоа в коляното. Очаква се белгийският стопер да пропусне по-голямата част от сезона и Арисабалага беше определен като идеален краткосрочен заместник, който сподели, че иска да се задържи по-дълго в Реал Мадрид.

"Много съм щастлив тук, да, искам да продължа. Кой не иска да остане в Реал Мадрид", категоричен бе Кепа в интервю за "El Chiringuito TV".

Припомняме, че по информация на "SPORT" от миналия месец бе съобщено, че Реал ще трябва да плати 25 милиона евро, за да подпише с Арисабалага за постоянно. "Лос Бланкос" обаче са готови да платят само около 18 милиона евро за услугите му. Междувременно, "сините" от Лондон продължават да се доверяват на Роберт Санчес, с когото се подсилиха за 25 милиона евро от тима на Брайтън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Белингам пожела качество на бивш ас на Барса, което иска да притежава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички