Ключово решение: Звезда на Барселона реши да остане и да се обвърже


Ключово решение: Звезда на Барселона реши да остане и да се обвърже
Снимка: GettyImages

7029 0

Френският национал Усман Дембеле е взел ключово решение за кариерата си, след като лесно можеше да напусне Барселона след изминалaта кампания.

Суперзвездата избра да преподпише за 2 години след сезон 2021/22, но с условието, че през юли може да напусне срещу откупна клауза от само 50 милиона. 

Неговите представители обаче са обявили пред Барселона, че нямат желание да се разделят и така креативният футболист е отворен за преговори около нов дългосрочен договор. 

Желанието на Дембеле

Французинът възроди кариерата си под ръководството на Шави и е решен да продължи с каталунците. Сега обаче остава само година от контракта му и скоро ще седне очи в очи с босовете на клуба за преговори, прогнозира Фабрицио Романо.

Бившият футболист на Борусия Дортмунд акостира на "Камп Ноу" още през 2017 г., когато за правата му бяха платени над 130 милиона евро. До този момент той се отчете със 185 двубоя, в които вкара 40 гола и асистира 43 пъти.

Вижте кое крило на Барселона напуска след 13 години в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички