Ключов ден за бъдещето на Лионел Меси, може да обяви изненадващо решение


Ключов ден за бъдещето на Лионел Меси, може да обяви изненадващо решение
Снимка: Getty Images/Guliver

1396 0

Може да се стигне до обрат в решението на Лионел Меси относно неговото бъдеще. Поне това твърди журналистът Мартин Аревало от "TyC Sports". Според него аржентинецът ще изпълни своя договор, който е до лятото на 2021 година.

"Вероятността Меси да продължи да играе за Барселона е 90%. В четвъртък ще бъде взето окончателно решение. Лидерите в клуба го помолиха да остане. Лео ще реши скоро. Той ще го комуникира с клуба и медиите. Ще видим как ще свърши цялата ситуация", заяви журналистът. Вече няколко седмици феновете на футбола в цял свят следят събитията, случващи се в Барселона.

Символът на клуба обяви след загубата от Байерн Мюнхен с 2:8, че ще си тръгне от "Камп Ноу". Главен кандидат за него е Манчестър Сити, който е готов да плати и сериозна трансферна сума. В телевизионното предаване „90 минути“ по „Fox Sports“, журналистът Марсело Сотил също увери, че „от средите на Лео твърдят, че възможността той да изпълни своя договор с Барселона е реална, добра и се увеличава“. А Френки де Йонг призна, че Лионел Меси все още е в груповия чат на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички