Без конкретен резултат завърши първата среща за бъдещето на Лионел Меси


Без конкретен резултат завърши първата среща за бъдещето на Лионел Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1341 0

Първата среща за бъдещето на Лионел Меси завърши без резултат. Неговият баща - Хорхе, се срещна с президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу в клубните офиси на каталунците. И макар срещата да продължи над 2 часа до конкретно решение не се е стигнало.

От клуба нямат никакво намерение да преговарят за продажбата на играча, докато Меси пък е решен да напусне Барселона, тази информация излезе късно вечерта в сряда.  Испанските медии споменават, че срещата не е била напрегната и че има възможност за допълнителни разговори в близко бъдеще. Бартомеу настоява, че клаузата за освобождаване в договора на аржентинеца е изтекла на 10 юни, което означава, че Меси е под договор и трябва да се върне към тренировъчните занимания, които вече започнаха.

Бартомеу е обявил, че аржентинецът е от ключово значение за проекта на новия треньор Роналд Куман и раздяла с него не се обсъжда. Към момента нито един клуб официално не е изпратил запитване за голямата звезда на Барселона, въпреки че интерес има от Манчестър Сити и ПСЖ. А кое попадение може да се окаже последно за Меси за Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички