Окончателно: Има ли Ливърпул наистина интерес да спре Реал Мадрид за Килиан Мбапе?


Окончателно: Има ли Ливърпул наистина интерес да спре Реал Мадрид за Килиан Мбапе?
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4765 0

Ръководството на Ливърпул желае да има възможно най-малко неизяснени казуси относно плановете си за предстоящия зимен трансферен прозорец.

В последно време все по-усилени стават слуховете, че мърсисайдци планират да привлекат суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Твърди се, че планът е французинът да замени дългогодишния лидер в нападението на "червените" Мохамед Салах.

Истина ли е обаче това?

Според "Daily Mail" отговорът е - не! Ливърпул категорично няма интерес към евентуален трансфер на световния шампион от 2018-а година. Това потвърждава по-рано появилите се информации за плана на английския колос.

Основна причина за това най-вероятно са огромните финансови изисквания на голаджията, които не отговарят на стандарта, наложен на "Анфийлд".

Ситуацията с Мбапе

24-годишният нападател бе считан за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид още миналото лято. В последния момент обаче той промени намеренията си и остана на "Парк де Пренс", подписвайки нов контракт до лятото на 2024-а година с опция за допълнителна една.

Вярва се обаче, че клаузата няма да влезе в сила и французинът най-после ще се насочи към "Сантяго Бернабеу" идното лято като свободен агент.

Новината за намеренията на мърсисайдци наскоро потвърди и авторитетен журналист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички