С пример за Ван Дайк фенове поискаха наказание за бесния Ерлинг Холанд (СНИМКА)


С пример за Ван Дайк фенове поискаха наказание за бесния Ерлинг Холанд (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1670 0

Ерлинг Холанд не сдържа нервите си в края на мача с Тонтъм, когато реферът Саймън Хупър реши да спре обещаваща атака заради фал, вместо да даде авантаж за Манчестър Сити. Случката бе в добавеното време на двубоя при резултат 3:3, а норвежкият стрелец не се побра в кожата си след противоречивото отсъждане.

Холанд беше фаулиран в петата минута на добавеното време, но успя да си върне позицията, за да се завърти и да освободи Джак Грийлиш, който излизаше сам срещу вратаря

Ще има ли наказание за Холанд?

Нападателят беше един от няколкото играчи на Сити, които яростно протестираха срещу това решение, а след мача голмайсторът на Висшата лига използва "Тwitter", за да коментира грешката на съдията. Цитирайки туитване на клип от инцидента, Холанд написа: "WTF".

И част от феновете веднага призоваха за наказание, като се появиха твърдения, че псува съдията, докато излизаше от терена, както и за отговора му в социалните мрежи.

Те цитират минало решение, при което Върджил Ван Дайк беше отстранен за допълнителен мач и получи глоба от 100 000 паунда, след като призна, че е действал неправилно и е използвал обидни думи към длъжностно лице на мача в мач срещу Нюкасъл.

ESPN съобщи, че Холанд може да бъде обвинен за публикацията си в социалните медии, ако бъде счетено, че нарушава Правило E3.1 на ФА, уреждащо коментарите или забележките в социалните медии, направени в медиите. А Хосеп Гуардиола отказа да коментира авантажа в стил "Артета".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички