"Категорично - НЕ! Нямат пари": Агент уби мечтите на Реал Мадрид за Мбапе


"Категорично - НЕ! Нямат пари": Агент уби мечтите на Реал Мадрид за Мбапе
Снимка: Getty Images

4877 0

Агентът на бранителя на Реал Мадрид Ферлан Менди - Иван Льо Ме, коментира мегазвездата на ПСЖ Килиан Мбапе. И по-конкретно интереса, който "кралския клуб" има от години към една от най-големите звезди на световния футбол.

Според агента няма абсолютно никакъв шанс за това в предстоящите месеци Мбапе да премине на "Сантяго Бернабеу". Той бе толкова категоричен заради факта, че според него Реал няма парите, с които да си го позволи.

"Дали Мбапе ще отиде в Мадрид през това лято? Категорично не. Близо съм до Реал Мадрид, те нямат пари" - сподели Льо Ме пред френското радио RMC.

Освен това агентът направи и любопитно изказване по повод факта, че всички бъдещи решения на Мбапе се взимат посредством майка му, която го представлява. Според Льо Ме играчът трябва да има специален агент за целта.

"Това не е нейна работа, тя няма капацитета. Исках да си отворя ресторант, но не знаех как да готвя, така че не си отворих. За момент, трябва да сме в реалността и да правим това, което знаем как да правим. За да менажира сина ѝ и други играчи, трябва да има лиценз" - сподели той.

В същото време в Реал Мадрид не стоят мирно и "обработват" шефовете на италиански гранд за заместник на Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички