Карло Анчелоти уплаши феновете на Реал Мадрид с отговор за Едер Милитао, каза две изречения и за Кепа


Карло Анчелоти уплаши феновете на Реал Мадрид с отговор за Едер Милитао, каза две изречения и за Кепа
Снимка: Getty Images

2875 0

В събота вечер (12-и август) Реал Мадрид започна успешно сезон 2023/24, побеждавайки Атлетик Билбао като гост с 2:0 в първия кръг на Ла Лига.

"Първото полувреме беше добро, играхме с много интензитет. Продължихме да атакуваме, за да вкараме и втори гол, а футболистите бяха мотивирани. Спечелихме много единоборства, защото работихме усилено в дефанзивен аспект", обясни Карло Анчелоти на пресконференцията си след мача.

Треньорът на "белия балет" бе запитан и какво е състоянието на Едер Милитао, който напусна терена с контузия пет минути след началото на второто полувреме. От отговора му се разбра, че ситуацията не е много обнадеждаваща:

"Той изкълчи коляното си. Нещата не изглеждат добре, през следващите няколко часа ще знаем повече. На този етап не изключваме нищо", каза той по отношение на това дали става въпрос за тежка травма, която ще прати бразилеца в лазарета за дълъг период от време, подобно на Тибо Куртоа.

Татко Карло бе попитан и дали е вярно, че вратарят на Челси Кепа вече е спазарен под наем до края на кампанията, а той отсече: "Той не е футболист на Реал Мадрид. Не говоря за играчи, които не са в Реал Мадрид!".

"Той се справи много добре, беше много спокоен и фокусиран. Игра добре, но като цяло нямаше и много ситуации, в които да покаже своите качества, защото целият отбор беше солиден в защита", добави Анчелоти по адрес на стража Андрий Лунин.

*Четете последните НОВИНИ ОКОЛО РЕАЛ МАДРИД в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички