Дежавюто е факт: Реал Мадрид и Челси се разбраха за Кепа Арисабалага


Дежавюто е факт: Реал Мадрид и Челси се разбраха за Кепа Арисабалага
Снимка: Getty Images/Gulliver

3174 0

Само няколко дни, след като стана ясно, че стражът на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, ще пропусне голяма част от сезон 2023/24 поради контузия, мадридчани се взеха в ръце и бързо-бързо уредиха неговия наследник на вратата. 

Реал има своя нов вратар

Италианският журналист Фабрицио Романо потвърди в социалните мрежи, че Кепа Арисабалага от Челси е договорил личните си условия с управата на "лос бланкос" и ще премине под наем на "Сантяго Бернабеу" за 1 година. В същото време в контракта между двете страни няма опция за перманентно откупуване на испанския страж.

Самият Кепа не е имал никакви съмнения за Реал и веднага е казал "да" на офертата на "лос меренгес". Испанецът дори си е казал и "довиждане" със своите съотборници в Челси. Очаква се скоро да премине медицински прегледи в Мадрид и да бъде официално обявен.

Любопитен факт е, че за пореден път мадридчани поглеждат към лондончани за вратар. През 2018 година се случи същото и с Тибо Куртоа. Тогава белгиецът смени отбора от Западен Лондон и акостира на "Сантяго Бернабеу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първите думи на Тибо Куртоа след получената ужасяваща травма в коляното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички