Карло Анчелоти след Реал Мадрид 2:1 Кадис: Поизмъчихме се ненужно, паузата идва в много добър момент


Карло Анчелоти след Реал Мадрид 2:1 Кадис: Поизмъчихме се ненужно, паузата идва в много добър момент
Снимка: Getty Images

1142 0

Късно снощи (10 ноември) Реал Мадрид постигна важна победа в последния си мач преди старта на Световното първенство по футбол. Тимът на Карло Анчелоти се наложи с 2:1 над Кадис в среща от 14-ия кръг на Ла Лига и събра актив от 35 точки - с две по-малко от лидера Барселона.

Едер Милитао откри резултата на "Сантяго Бернабеу" в 40-ата минута, а в 70-ата Тони Кроос удвои аванса на "белия балет". В 81-ата гостите намалиха изоставането си чрез Лукас Перес, но в крайна сметка не успяха да си тръгнат от столицата с нещо повече от почетна загуба.

"До гола на Кадис играхме много добре. Можехме да поведем и с 3:0, ако Модрич се беше разписал от чиста позиция. След като получихме попадението се поизмъчихме ненужно, но това е нормално. В крайна сметка взехме заслужени три точки", заяви Анчелоти на пресконференцията си след двубоя.

Следващият мач за Реал е чак на 31 декември - гостуване на Валядолид. "Паузата идва в много добър момент, защото сме доста уморени", не скри треньорът на испанския гранд. "Започнахме сезона много силно и вече натрупахме 35 точки, което е доста добър актив. Да не забравяме, че в последните мачове ни липсва Карим Бензема, който през миналия сезон отбеляза 50 гола", каза още Татко Карло.

*Преди битката с Кадис наставникът на Реал Мадрид се ядоса на въпрос дали Бензема нарочно не играе за клубния си отбор, за да се опази от контузии в навечерието на Мондиал 2022 (прочетете отговора на Анчелоти в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички