Анчелоти избухна заради Бензема преди Световното по футбол


Анчелоти избухна заради Бензема преди Световното по футбол
Снимка: GettyImages

3225 0

Карло Анчелоти не е никак доволен от слуховете, които циркулират в медийното пространство относно Карим Бензема и мистериозната му контузия. 

Както съобщихме по-рано, френският ас няма да играе срещу Кадис в последния двубой на Реал Мадрид преди паузата за Мондиал 2022, като Анчелоти беше директно въвлечен от медиите в спекулациите, че той отказва да играе заради Световното по футбол

Отказва ли да играе Бензема заради Катар 2022? 

По време на пресконференцията преди домакинския двубой в четвъртък Анчелоти се опита да отклони вниманието от Бензема, но един от въпросите беше директно дали нападателят отказва да играе, за да се опази от контузии преди форума в Катар. 

"Притеснява ме, че Бензема не е на линия, за да ни помогне със своите качества. Той се опитва да тренира, но не може - контузията не е сериозна, но нямаше как да е на линия", каза Анчелоти първоначално относно нападателя, но журналистическите въпроси не стихнаха. Това накара италианският специалист да "изостри" тона. 

"Няма какво да се обясняваме на никого. Най-разочарован от ситуацията е Карим, който ще отиде на Световното, без да е изиграл минутите, необходими да е в добро кондиционно състояние. Не е "напуснал", както се говори - това е глупаво. 

Не е спрял да се опитва. Тренира индивидуално, но не се чувства добре. Отива на Световното без да е записал минути и не е добре физически. Дали може да пропусне Световното? Не мисля - имаше сериозна контузия след мача със Селтик. Последните два проблема са малки", отсече Анчелоти и счете темата за приключена. 

Без Бензема нападението на "кралете" определено не е на нивото, което феновете очакват, а резултатите прогресивно се влошават, а това позволи на Барселона да изпревари и отвори сериозна преднина пред Реал Мадрид в класирането на Ла Лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички