Реал Мадрид ще брои 120 милиона за звезден полузащитник, но при едно условие


Реал Мадрид ще брои 120 милиона за звезден полузащитник, но при едно условие
Снимка: Getty Images

3679 0

От доста време насам Реал Мадрид продължава да бъде на пазара за полузащитник. Управата на "лос бланкос" е хвърлила око на звездния халф на Бенфика - Енцо Фернандес, и ще се опита да го привлече, но само при едно условие.

Мадридчани са готови да платят откупната клауза на футболиста от 120 милиона евро само и единствено, ако не успеят да привлекат Джуд Белингам в редиците си през следващия летен трансферен прозорец, твърди испанското издание "Fichajes".

Изглежда в Реал не са много сигурни, че ще успеят да привлекат Белингам, тъй като интерес към него има от грандове като Манчестър Сити, Ливърпул и Челси. И се очаква британецът да предпочете да се върне в родната си страна, където да продължи впечатляващата си кариера.

Енцо Фернандес обаче не е никак лоша опция за тима от "Сантиаго Бернабеу". Звездата на Бенфика пристигна за сумата от 12 милиона от аржентинския Ривър Плейт през изминалото лято. Има информации, че португалският гранд категорично е отказал да го продава през януари и ще чака до лятото. Футболистът се радва на добра кампания до момента като в 23 мача във всички турнири е отбелязал 3 гола и 4 асистенции.

Междувременно ето кой друг гранд иска да си осигури услугите на Фернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички