Карло Анчелоти с любопитен отговор за Килиан Мбапе: Децата трябва да следват мечтите си!


Карло Анчелоти с любопитен отговор за Килиан Мбапе: Децата трябва да следват мечтите си!
Снимка: Getty Images

1660 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция пред медиите в днешния петък, ден преди гостуването на Реал Сосиедад от 16-ия кръг на Ла Лига. Наставникът бе попитан за думите на Килиан Мбапе, че детската му мечта е била да играе за Реал Мадрид:

"Децата трябва да следват мечтите си, точно както аз имах мечтата да играя в Серия А и я постигнах", отговори Татко Карло.

Треньорът на "белия балет" бе запитан и за важността на предстоящите мачове на отбора срещу Интер (Шампионска лига, 7.12.) и срещу Атлетико Мадрид в следващия кръг (12.12.):

"Мачовете с Интер и Атлетико не са по-важни, най-важният мач е този срещу отбор, който играе наистина добре и има много качества. Вълнувам се от този тест. Ще излезем и ще се опитаме да спечелим, както винаги го правим", съсредоточи се върху Реал Сосиедад Анчелоти. 

Италианският треньор бе попитан и защо напоследък не пуска Иско в игра: "Ако нещо се беше случило, щях да ви кажа. Тъй като нямам какво да крия - той просто не загряваше в последните няколко мача, защото водехме в резултата и не бих използвал Иско в ситуация, при която печелим", обясни Анчелоти, който преди дни класира своя Топ 6 за "Златната топка" и в него не присъстваше Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички