Вижте как трябва да изглежда Топ 6 за "Златната топка" според треньора на Реал Мадрид!


Вижте как трябва да изглежда Топ 6 за "Златната топка" според треньора на Реал Мадрид!
Снимка: Getty Images

6095 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви за кого би гласувал за "Златната топка", ако имаше възможност да го направи. Татко Карло подреди своя ТОП 6 по следния начин:

"Бих посочил Карим Бензема като първи избор, Винисиус Жуниор като втори, Тибо Куртоа като трети, Каземиро като четвърти, Тони Кроос като пети, Едуардо Камавинга като шести и т.н.".

"Дали Меси е най-добрият? Тъй като съм в Реал Мадрид, няма как да гласувам за някой, който не е част от отбора. Всеки си има свое мнение дали Меси е най-добрият. Аз казах своя избор: Карим. Меси обаче спечели наградата и той си остава голям футболист. За играчите индивидуалните призове са важни, те са мотивация. Но щом Бензема не спечели, не мисля, че е станало кой знае какво", заяви Анчелоти и добави:

"Дано догодина някой от Реал Мадрид спечели. Бензема направи голям сезон и това е. Завърши четвърти и догодина ще има мотивацията да бъде първи. Да играеш в голям клуб ти помага в този случай, защото при оценяването се има предвид това, което постигаш с твоя отбор. Ако печелиш трофеи, шансът ти да вземеш тази награда се увеличава. Това е важен приз за футболистите, но той е индивидуален. Не съм видял нито Бензема, нито Куртоа да плачат, защото не бяха наградени. Двамата бяха добре и го приеха без проблем", завърши треньорът на Реал Мадрид.

Ето и как самият Карим Бензема коментира случилото се на церемонията в Париж късно снощи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички