Няма дъно - Азар съвсем го взеха на подбив: Вижте кой клуб изрази мераци за него!


Няма дъно - Азар съвсем го взеха на подбив: Вижте кой клуб изрази мераци за него!
Снимка: Getty Images/Guliver

1845 0

Престоят на Еден Азар в Реал Мадрид със сигурност не е бляскав и въпреки че белгиецът вече се възстанови от последната си контузия, Карло Анчелоти продължава да не му гласува доверие като титуляр. Както "Marca" пише, може би е дошло времето за трансфер далеч от "Бернабеу"...

Белгийският втородивизионен отбор Вестерло е собственост на турския бизнесмен Октай Еркан, който смята да инвестира сериозни пари в клуба, който ще спечели и промоция в Елита на страната за следващия сезон. 

"Мисля, че мога да смятам Еден Азар за приятел, тъй като го срещнах за първи път още когато бях в Лил", каза в интервю за "Het Nieuwsblad" Хасан Четинкая - спортният директор на Вестерло.

"Той ми обеща тогава, че един ден ще играе за Фенербахче. Да успея да го доведа във Вестерло обаче, би било по-трудно, но никога не се знае. Може би той ще дойде тук и ще завърши кариерата си", добави още той.

Разбира се, на 30-годишна възраст Еден Азар едва ли би се съгласил да се върне в Белгия, но със сигурност ще трябва да потърси промяна, която да рестартира кариерата му! Наскоро пък се появиха слухове, че Лука Модрич също може да напусне "Бернабеу" и да заиграе на "Етихад".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички