Карло Анчелоти с думи за Килиан Мбапе, Гарет Бейл, Лионел Меси и трансферния прозорец пред Реал Мадрид


Карло Анчелоти с думи за Килиан Мбапе, Гарет Бейл, Лионел Меси и трансферния прозорец пред Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3287 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде обширна пресконференция преди старта на новия сезон в Испания. Той отговори на редица въпроси свързани с Килиан Мбапе, Мартин Йодегор, Гарет Бейл и... Лионел Меси:

"Не искам да говоря за играчи, които не са тук. Аз наистина харесвам настоящия състав, защото в него има много добър микс от ветерани и млади играчи. Отрих много интересни младежи като Мигел, Бланко, Арибас, Марвин... И ветераните... Видях в Модрич страхотен ентусиазъм, а Каземиро се е развил много от предишния път, в който бях тук. Не ми изглежда правилно да говоря за играчи, които не са част от този състав", каза той по отношение на Килиан Мбапе.

"Това, че не е регистриран до момента, е технически въпрос. Такива са обстоятелствата. Нямахме възможност да регистрираме всички. Финалният списък обаче трябва да бъде обявен на 2 септември. Йодегор се справя добре. Говорих с него и му казах, че има осем футболисти на неговата позиция. Това обаче не означава, че си тръгва. Той трябва да реши", заяви Анчелоти по отношение на Мартин Йодегор.

"Всеки знае, че Бейл е страхотен играч. Оценката ми за него е много добра. Той тренира с ентусиазъм всеки ден. Ако се справя добре, ще играе, ако не – ще играе друг. Конкуренцията е за всички, а тя е голяма. В този първи месец той се справя добре. След това ще видим какво ще показва на терена", допълни той относно Гарет Бейл.

"Бях изненадан, защото той е знамето на Барселона, откакто бе дете. Аз обаче съм във футбола от 42 години и съм виждал много играчи да сменят фланелката. Уважавам дълбоко решението на Барселона и Меси. Ние ще се конкурираме с Барса и Атлетико. Дори без Меси, това винаги ще е голям клуб и един от най-добрите отбори в света. Това няма да се промени за нас", заяви опитният наставник.

В края на своята пресконференция Татко Карло загатна, че предстоят входящи трансфери в клуба:

"Съставът е много добър, но прозорецът затваря на 31 август. Не мога да кажа, че няма да направим нищо до тогава".

А какво гадже си хвана вратарят Тибо Куртоа - вижте в този снимков материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички