Въпреки Меси: Килиан Мбапе иска да напусне ПСЖ, Реал Мадрид вади 120 милиона


Въпреки Меси: Килиан Мбапе иска да напусне ПСЖ, Реал Мадрид вади 120 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

10922 0

Голмайсторът на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе продължава да желае да напусне Париж, въпреки привличането на Лионел Меси. Звездата на парижани иска да се присъедини към испанския колос Реал Мадрид, който е готов да го закупи още това лято.

Испанският журналист Хосе Луис Санчес съобщава, че Мбапе не се интересува от привличането на Меси и иска да премине в Реал Мадрид още това лято. Договорът на французина с ПСЖ е до следващото лято, но иска да премине на "Бернабеу" още сега.

Спортното предаване El Transistor информира, че от Реал Мадрид са готови да заплатят 120 милиона евро за Килиан Мбапе, но не и повече. Ако от ПСЖ поискат по-голяма сума и влязат в преговори с ръководството на Реал, то от щаба на "белите" ще се откажат и ще изчакат до лятото на 2022, за да вземат Мбапе като свободен агент.

Появиха се информации, че ако Мбапе напусне ПСЖ през лятото на 2022 година, то парижани ще привлекат и другата голяма суперзвезда на футбола - Кристиано Роналдо (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички