Карло Анчелоти поздрави героя за Реал Мадрид и заяви: Тази победа ми вдъхва много увереност


Карло Анчелоти поздрави героя за Реал Мадрид и заяви: Тази победа ми вдъхва много увереност
Снимка: Getty Images

1830 0

В неделя (26-и ноември) вечер Реал Мадрид победи Кадис като гост с 3:0 в мач от 14-ия кръг на испанската Ла Лига.

На пресконференция след последния съдийски сигнал, старши треньорът на "белия балет" - Карло Анчелоти, поздрави Родриго за представянето му, след като бразилецът се отчете с 2 гола и 1 асистенция:

"Родриго се завърна (б.р. - от националния си отбор) и днес направи разликата! Като цяло изиграхме добър и качествен мач, в който контролирахме темпото", заяви Татко Карло и допълни:

"В момента имаме доста контузени футболисти, но понякога трудностите внасят допълнителна мотивация. Справихме се добре на терена, а тази победа ми вдъхва много увереност за следващите мачове".

"На този етап се представяме добре. Тимът се бори здраво и спечели доста двубои. Сега настъпва ключов период от сезона, защото до Коледа ни предстоят важни срещи в първенството, а и искаме да завършим на първо място в групата в Шампионска лига", каза още Анчелоти.

*На 29-и ноември Реал Мадрид е домакин на Наполи, като точка ще му бъде достатъчна за гарантиране на първото място в Група "С". След това пък е двубоят с Гранада на "Бернабеу" (2.12.) от 15-ия кръг на Ла Лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Джуд Белингам се завърна за Реал Мадрид и счупи впечатляващ рекорд на Кристиано Роналдо!

Лука Модрич изля гнева си върху съдия, който често мъчи Реал Мадрид (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички